۱۴۰۳ جمعه ۳۰ شهريور

ارسال شده در تاریخ 1403/01/29
اجلاس  کاستاماراف

اجلاس بزرگ کاستاماراف
22 الی 24 ماه می 4امین اجلاس کاستاماراف در انستیتو پوشکین روسیه برگزار خواهد شد.
این اجلاس مهمترین اتفاق در دنیای زبان روسی است،این اجلاس به عنوان یاد بود اولین رئیس و بنیان گذار انستیتو زبان دولتی پوشکین ویتالی گریکورویچ کاستاماراف برگزار می شود و به دستاورد های علمی و آموزشی ایشان اختصاص دارد.
این اجلاس در یونسکو به ثبت رسیده و از سال 2023 با حمایت وزیر علوم روسیه برگزار می شود.
در این اجلاس 30 برنامه مختلف از جمله نشست های علمی،سمینارها،کنفرانس ها،میزگرد ها و کارگاه های آموزشی برگزار میشوند.همچنین 25امین کنفرانس علمی خوانش کریل و مفودی در چهارچوب این اجلاس برگزار می شود.
علاقه مندان به شرکت در برنامه های این اجلاس می توانند از لینک زیر نسبت به ثبت نام اقدام کنند و به صورت مجازی در برنامه های آن شرکت کنند.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    دانشگاه الزهرا
    تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا(س)، ساختمان خوارزمی، طبقه 7، اتاق 701، مرکز پوشکین
    کدپستی : --- تلفن :88605230 - 85692138
    فاکس : 88605230
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.